Bestelformulier Compressie therapeut

U koopt voor 2 jaar toegang tot de volledige opleiding Compressietherapeut op www.novamundo.nl.

In die 2 jaar kunt u onbeperkt de theorie- en praktijkhandboeken downloaden en gebruik maken van de interactieve oefenvragen. Ook met vragen of opmerkingen kunt u in die 2 jaar altijd Nova Mundo benaderen. Bij bijzondere omstandigheden kan eenmalig een halfjaarlijkse verlenging worden aangevraagd.

Bij elke keuze is 1x het volgen van alle studie-onderdelen, 1 x een klassikale bijenkomst en 1x de theorietoets ervan in de bestelling opgenomen. Slaagt u onverhoopt niet voor een theorietoets, zullen meerkosten voor het opnieuw toetsen in rekening worden gebracht. Bij de vervolgcursus compressietherapeut (deel 2) is ook nog een gratis workshop casuïstiek en praktijktraining opgenomen.

Klik op uw keuze voor meer info over

Heeft u een vervanger voor een cursist die is begonnen aan de educatie maar deze niet afmaakt

 

BESTELLEN

U kunt hieronder de volgende varianten van de opleiding tot Compressietherapeut bestellen:

  1. De reguliere volledige opleiding Compressietherapeut, bestaande uit deel 1) de cursus ‘Assistent Compressietherapeut’ en deel 2) vervolgcursus ‘Compressietherapeut’ (u moet zelf een stageplek zoeken).
  2. U heeft de cursus ‘Assistent Compressietherapeut’ (deel 1) al gedaan en wilt alleen de vervolgcursus ‘Compressietherapeut’ (deel 2) doen.

Ja, ik wil het volgende bestellen:

    plaats