STAP-subsidie Compressietherapeut

De STAP-subsidie stopt per 1 januari 2024 en het is op dit moment (juli 2023) zelfs niet duidelijk of de laatste inschrijfronden in september en november 2023 nog doorgaan voor reguliere opleidingsinstituten. 

Wij adviseren om de ontwikkelingen af te wachten voordat u hier een hoop moeite in gaat stoppen.

Bent u ondernemer of zelfstandige, dan kunt u opleidingskosten van u of uw personeel aftrekken bij uw belastingaangifte.

 


 

Kijk bijvoorbeeld bij https://www.stapuwv.nl of u in aanmerking komt voor STAP.

 

Euro 1.000,- subsidie beschikbaar!

 

Het beroep van compressietherapeut staat niet op de lijst van het ministerie waar STAP voor kan worden aangevraagd, maar Nova Mundo heeft dit probleem voor u opgelost door te gaan samenwerken met opleidingsinstituut Pediroda.

De opleiding tot compressietherapeut bestaat uit 2 cursussen. De eerste cursus (Assistent Compressietherapeut) is op aanvraag van Pediroda recent geaccrediteerd door Procert (kwaliteitsregister). Dit betekent dat hiervoor de STAP-subsidie kan worden aangevraagd!

Wilt u Assistent Compressietherapeut of volledig opgeleid en bevoegd Compressietherapeut worden en komt u in aanmerking voor STAP? Dan dient aanmelding via Pediroda te lopen. Als alles verder geregeld is, krijgt u toegang tot de cursussen Compressietherapeut op de site van Nova Mundo.

Klik hier om u aan te melden voor STAP via de site van Pediroda.