STAP-subsidie Compressietherapeut

STAP-subsidie is alleen beschikbaar voor werkenden in loondienst of werkzoekenden. Bent u ondernemer, dan kunt u opleidingskosten van u of uw personeel aftrekken bij uw belastingaangifte. Kijk bijvoorbeeld bij https://www.stapuwv.nl of u in aanmerking komt voor STAP.

 

Euro 1.000,- subsidie beschikbaar!

 

Het beroep van compressietherapeut staat niet op de lijst van het ministerie waar STAP voor kan worden aangevraagd, maar Nova Mundo heeft dit probleem voor u opgelost door te gaan samenwerken met opleidingsinstituut Pediroda.

De opleiding tot compressietherapeut bestaat uit 2 cursussen. De eerste cursus (Assistent Compressietherapeut) is op aanvraag van Pediroda recent geaccrediteerd door Procert (kwaliteitsregister). Dit betekent dat hiervoor de STAP-subsidie kan worden aangevraagd!

Wilt u Assistent Compressietherapeut of volledig opgeleid en bevoegd Compressietherapeut worden en komt u in aanmerking voor STAP? Dan dient aanmelding via Pediroda te lopen. Als alles verder geregeld is, krijgt u toegang tot de cursussen Compressietherapeut op de site van Nova Mundo.

Klik hier om u aan te melden voor STAP via de site van Pediroda.