Missie en Visie Nova Mundo

 

 

De missie van Nova Mundo is het genereren van waarde en betere bedrijfsresultaten bij haar klanten door het leveren van de meest actuele kennis en vaardigheden op het gebied van ambulante compressietherapie (ACT), gebaseerd op de didactiek en leermethoden die het best passen bij de doelgroep. Hiervoor zijn zowel traditionele (werk en leer)boeken, alsook e-learning omgevingen door Nova Mundo ontwikkeld.

De visie van Nova Mundo is dat met laagdrempelige, adequate up-to-date kennis en aandacht voor de cursist de eindgebruiker van therapeutisch elastische kousen en overige compressiehulpmiddelen op de juiste manier wordt voorzien van de voor hem of haar meest geschikte compressieoplossing.

Nova Mundo werkt bij het ontwikkelen, actueel houden en verspreiden van kennis en kunde op het gebied van ACT nauw samen met de branche- en beroepsorganisaties NVCZ, evenals met fabrikanten van therapeutisch elastische kousen en overige compressiehulpmiddelen zoals Varodem, Juzo, Essity, Lohman en Rauscher, Bauerfeind, Sigvaris en Medi.

 

Medisch advies:

Drs. Tim Wentel

Dr. Karin van der Wegen

Dr. Robert Damstra

Prof. Martino Neumann

dr. Laurens Barkema

 

Examencommissie:

drs. Tim Wentel (voorzitter)

Hanneke Hendrikse

Mary Springer

 

Expertgroep:

Vanuit verschillende fabrikanten van therapeutisch elastische kousen en aanpasbare klittenbandsystemen zijn er mensen vertegenwoordigd in de expertgroep.