Basiscursus TEK

02G70829

KLIK HIER OM DE BASISCURSUS TEK TE BESTELLEN.


Na het met goed gevolg afsluiten van de Basiscursus TEK kan de cursist patiƫnten met een eenvoudige medische indicatie onder supervisie van een volledig opgeleid TEK-aanmeter behandelen. In de praktijk betekent dit het verstrekken van TEK aan mensen met niet al te ernstige veneuze klachten en lichte oedemen en het doorsturen van de mensen met serieuzer klachten. Deze groep met een eenvoudige medische indicatie vormt de meerderheid van de patiƫnten.


De Basiscursus TEK bestaat uit een practicum (stage ) en theoriehoofdstukken uit het ‘Handboek ACT – Basiskennis van de gevolgen van afvoerproblemen van bloed en lymfe’ en de manual ‘TEK Verstrekken – Basiscursus voor eenvoudige medische indicaties’. Alle theorie kan worden geoefend met behulp van interactieve oefenvragen op www.novamundo.nl. Het practicum wordt gestructureerd via het ‘Handboek Praktijkbegeleiding’, dat cursist en praktijkbegeleider samen invullen.


  • Kosten Basiscursus TEK: voor een overzicht van kosten klik rechts in het scherm op ‘Bestellen’.
  • Deeldiploma Consulent Ambulante Compressietherapie – Basiscursus TEK (onder supervisie verstrekken van TEK bij patienten met eenvoudige medische indicaties)

Let op: ruim 15% korting bij aanschaf van hele opleiding (Basiscursus TEK + Expertcursus TEK) in 1 koop in plaats van losse cursussen Basiscursus + Expertcursus TEK


KLIK HIER OM DE CURSUS ACT-BASISCURSUS TEK TE BESTELLEN